CYRILLA COACHT

"Put people first"
Organisatie + Werk + Psychologie

Cyrilla Dimitroff Coach Consultant en Psycholoog

" Ik wil coaching toegankelijk maken voor iedereen". Voor bedrijven, voor zzp'ers, zelfstandig ondernemers én voor particulieren. Dat is de reden dat ik een gelaagdheid heb in mijn tariefstelling. Want ik lever graag een bijdrage aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat doe ik door verschillende vormen van coaching aan te bieden. Individuele coaching, groepscoaching, online-e-coaching en supervisie. Via mijn blogs zal ik praktische tips geven voor diverse actuele onderwerpen.

Dit is Cyrilla: emphatisch, zakelijk, opbouwend en verhelderend.

Specifieke ervaring met: powervrouwen, advocaten, vrije beroepsgroepen (zzp), techneuten, bouwers , young & senior professionals, promovendi, onderzoekers, managers en hr-professionals.

Wat mij kenmerkt in mijn werk: betrokkenheid, luisteren, verhelderende analyse, opbouwend en resultaat.

Mijn aanpak: transparant, steunend en confronterend daar waar nodig, relativerend met humor en werkend vanuit het psychologisch kader.

Theoretisch kader: de psychologie en in het bijzonder: positieve psychologie, cognitieve gedragspsychologie, oplossingsgerichtepsychologie en coachingspsychologie.

Specialismen: Loopbaan coaching, Coaching voor vrouwen, Psychologische coaching, (Werk)stress, Burn-out, Personal Coaching. Online-e-coaching en Online-e-assessments.

Kwalificaties Cyrilla

Mijn Universitaire opleidingen en postdoctorale registraties :

Ik ben begonnen met de studie Economie aan de UVA. Na mijn 3de jaar had ik het lef om te switchen. Put people first als je resultaten wil behalen is mijn adagium. Na mijn wetenschappelijke opleiding klinische en neuropsychologie aan de Universiteit van Amsterdam ben ik mij post-doctoraal verder gaan specialiseren. De studie Economie kwam hiermee mooi samen. Dit heeft geresulteerd in opname voor de volgende registers:

  • Registerpsycholoog Nip, Arbeid en Organisatie
  • Registerpsycholoog Nip, Arbeid en Gezondheid
  • Registered Europsy Psychologist Work and Health
  • Geregistreed Supervisor Nip voor de registers Arbeid & Organisatie en Arbeid & Gezondheid
  • ACT, ACT Centrum Nederland
  • EMDR, Emdr Centrum Nederland

Andere opleidingen en Certificeringen: RET, EMDR, Oplossingsgerichte Coaching, Cognitieve gedragstechnieken, EFT, Mediation technieken, ontspanningsoefeningen, ACT, TA, projectieve technieken zoals; levensverhaal, tekenen-opdrachten en schrijfopdrachten en tafelopstellingen.

Ik blijf up to date: Mijn postdoctorale kwalificaties houden in dat je je iedere 5 jaar moet herregistreren. Ik ben dus continu aan het verdiepen en verbreden door het volgen van permanete educatie. Verder houd ik mijn vak bij door het volgen van cursussen, opleidingen, het lezen van vak-literatuur en het bezoeken van congressen.

Mijn loopbaan: Ik ben mijn loopbaan begonnen als management-consultant en heb onder andere gewerkt bij Right Management en Berenschot. Ervaring met coaching, team-coaching en organisatie dynamiek zijn daar begonnen. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest, voor diverse consultancy bureaus, ben ik in 2005 mijn eigen praktijk begonnen als bedrijfspsycholoog, (team)coach, (e)-coach en trainer. Ik werk voor zowel voor het bedrijfsleven, de non-profit sector als voor particulieren. Voor het bedrijfsleven en de non-profit sector ben ik vaak de "bedrijfs-huis-psycholoog". Ik adviseer dan organisaties over hun talenten en over werkplezier en stress preventie . Om zicht te krijgen op talenten en het ontwikkelen van talent doe ik assessments, management development trajecten, coaching ter ondersteuning van mijn organisatieadvies. In de loop der jaren heb ik veel organisaties van binnen mogen zien en heb ik zeer ruime ervaring opgedaan met assessments, management- en loopbaanontwikkeling, stress-preventie, burn-out, teamcoaching, online -e-coaching en counseling. Ook heb ik heel veel mensen mogen coachen en begeleiden, zowel zakelijk via de werkgever, de arbodienst al individuele particulier trajecten, al dan niet vergoed door de zorgverzekeraar. Ik ben lid van het NIP en registerlid NFG en ik geef geaccrediteerde na-scholingsopleidingen en supervisie, en intervisie voor ondermeer het MfN (registermediators).