CYRILLA COACHT

"Put people first"
Organisatie + Werk + Psychologie

Online


Een online coaching of consultancy gesprek past bij deze tijd. Bovendien is het effcicient en bewezen effectief. Een online gesprek met mij waar je je ook bevindt, in een voor jouw vertrouwde omgeving. Je hebt geen reistijd en het is niet nodig om bij elkaar in een ruimte te zitten om een vertrouwensband en klikfactor te realiseren.

Online begeleiding en advies zijn kan op drie manieren:

  • Beeldbellen; je hoort en ziet elkaar op afstand je kan meteen op elkaar reageren( synchroon). Randvoorwaarde is dat je op een rustige plek zit waar je vrijuit kunt praten, zonder dat iemand meeluistert.
  • E-mail: Begeleiding via mail heeft een extra voordeel: schrijven over wat je bezighoudt, heeft een positieve werking hebben op je ontwikkeling.J e kunt nu 24 uur per dag communiceren met je coach. Jij en je coach hoeven namelijk niet tegelijkertijd online te zijn. (a-synchroon).
  • Gecombineerde vormen komen het meeste voor (blended). Je hebt dan een online afspraak synchroon met je coach en tussentijds werk je a-synchroon aan jouw coachtraject, op een tijd, of een plek of een plaats die jou het beste uitkomt.

Het klik gesprek

Dit is het eerste gesprek. Een vertrouwelijk en oordeelsvrij gesprek.  Wij maken kennis, we praten over de aanmeldingsvraag en ik geef uitleg van over hoe ik werk en over hoe ik je kan begeleiden. Daarna beslis je of je met mij verder wil.

Eerste gesprek

Als je besluit om in gesprek te gaan dan maken we een afspraak voor het eerste gesprek. Coaching is maatwerk en daarom formuleren wij samen jou persoonlijke doelstellingen en maken wij een maatwerkplan voor de verdere sessies. Patronen brengen wij in kaart en waar nodig gaan we de diepte in.

Volgende gesprekken

In de navolgende gesprekken gaan we aan je persoonlijke doelen werken. Het gaat ondermeer over wat je voelt, wat je denkt, wat je wilt, hoe je handelt en wat je gaat doen. We hebben het over welke zaken er effect hebben op je, over welke betekenis je aan ervaringen geeft en over keuzes die je wel of niet maakt. We hebben over dilemma's, maar ook over, over je gedrag over interacties, over je houding, over gevolgen en gewenste effecten. Wat we vooral gaan doen is aan de slag met je doelstellingen met behulp van praktische spiegels en handvatten. Tijdens de gesprekken krijg je vragen om over na te denken, feedback en oefeningen en of opdrachten mee die je tussentijds kunt maken zo blijft het een continue proces en realiseren wij de vooruitgang.

Aanvraag formulier